Audad onderzoekt voor u waar uw bedrijfsinformatie zich bevindt en welke factoren een risico kunnen inhouden. Voor elk risico op gebied van informatiebeveiliging vinden onze consultants een gepaste oplossing zodat u ongestoord en vol zelfvertrouwen uw zaken kan behartigen.
Onze ISO 27001 consultants en data protection officers (DPO) hebben de nodige certificaties behaald en hebben bovendien de nodige ervaring om u te begeleiden in het opzetten van het ISMS (Information Security Management System) en GDPR.

Wij adviseren bedrijven bij de creatie van efficiënte werkplekken voor hun medewerkers. Wij leveren advies, infrastructuur, ondersteunende diensten en beveiligingsprotocollen om bedrijven te sturen in de digitale wereld.
Ufirst voorziet de ideale oplossing dankzij gepaste tools en begeleiding die ervoor zorgen dat uw medewerkers hun opdrachten altijd efficiënt en van overal kunnen uitvoeren.

Serso is sinds 2012 Bridging partner van Belgacom (ondertussen Proximus).

Bridging ICT bestaat uit een netwerk van sterke lokale ICT-Experts.

Het doel is om de middelgrote kmo’s een overzicht te bieden van de diverse ICT oplossingen die een ICT Expert zoals SerSo te bieden heeft. Met de zoekfunctie van Proximus kan de klant SerSo vinden als zijnde de ICT Expert voor vrijblijvend advies met een unieke klantenervaring en dienstverlening.